Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

کیوسک بین الملل تابناک: توافق نظامی میان روسیه و عربستان، گزارش سازمان جهانی بهداشت از انتقال کرونای انگلیسی به 101 کشور، توافق آمریکا و کانادا برای تقابل با چین، نشست شورای امنیت درباره خطرات تغییرات آب و هوایی برای جهان و درخواست پارلمان ونزوئلا برای اخراج نماینده اتحادیه اروپا از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توافق نظامی میان روسیه و عربستان

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

رسانه‌های روسیه، امروز (چهارشنبه)، گزارش دادند مسکو و ریاض در حال آماده کردن یک توافق جدید در زمینه‌ همکاری‌های نظامی هستند.

طبق گزارش پایگاه خبری شبکه «روسیا الیوم»، پیش نویس این توافق که دولت روسیه آن را در تاریخ نوزدهم ماه فوریه منتشر کرده است، شامل تبادل نظر و اطلاعات در خصوص مسائل مورد اهتمام مشترک در زمینه‌ نظامی، مبارزه با تروریسم، مبارزه با حملات سایبری، آموزش نیروهای نظامی، فرهنگ و ورزش، طب نظامی، تاریخ نظامی، انجام عملیات امدادی در دریا و... خواهد بود.

روسیا الیوم همچنین خبر داد که این توافق از طریق اعزام هیأت و کارشناس، آموزش کادر نظامی و همچنین برپایی تمرین‌های مشترک اجرا خواهد شد.

در این توافق همچنین آمده است که دو طرف در صورت عدم دست‌یابی به توافقی دیگر در این خصوص، هزینه‌های خود را پرداخت خواهند کرد.

این گزارش در حالی منتشر شده است که «فیصل بن فرحان بن عبدالله آل سعود» وزیر خارجه عربستان سعودی، حدود دو ماه پیش در سفری به مسکو با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود برای اولین به صورت مستقیم دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

غالب موارد همکاری‌های عربستان سعودی و روسیه در زمینه‌های هوافضایی، فرهنگی، بهداشتی و فناوری پیشرفته و کشاورزی بوده است.

گزارش سازمان جهانی بهداشت از انتقال کرونای انگلیسی به 101 کشور

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد سویه‌های جدید ویروس کرونا هنچنان در حال شیوع در جهان است.

این سازمان افزود به طور مثال، سویه جدید که اولین بار در انگلیس شناسایی شد در هفته گذشته در هفت کشور دیگر گزارش شد تا شمار کشورهایی که گونه انگلیسی به آن‌ها راه یافته به عدد ۱۰۱ برسد.

به گزارش «تاس»، سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه از ژنو گزارش داد سویه آفریقای جنوبی به ۴۱ کشور و سویه‌ای که اولین بار در برزیل و ژاپن ثبت شد به ۲۹ کشور راه یافته است.

این سازمان گفت: تا ۲۳ فوریه (پنجم اسفند) مجموع ۱۰۱ کشور در همه شش منطقه WHO مواردی از نوع انگلیسی را گزارش کردند. ابتلا بر اثر این نوع از ژانویه به عنوان مثال در اروپا افزایش داشته است.

بنابر این گزارش، شواهد اولیه اخیر نشان می‌دهد جهش‌های موجود در سویه آفریقایی ممکن است به ویروس کمک کند که از واکنش سیستم ایمنی بدن که بر اثرعفونت‌های قبلی به کرونا یا دریافت واکسن ایجاد شده، فرار کند.

در ماه ژانویه سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد انتظار ظهور گونه‌های جدید ویروس به دلیل تمایل آن برای تغییر مداوم وجود داشت.

وزیر بهداشت انگلیس نخستین بار ۲۴ آذرماه از شناسایی نوع جدید ویروس کرونا خبر داد که به دلیل خاستگاه آن به کرونای انگلیسی یا گونه «کنت» (منطقه‌ای در جنوب شرق انگلیس) معروف شد که نام علمی آن «B۱۱۷» است.

از ابتدا اعلام شد که این نوع احتمالاً قدرت شیوع بالاتری دارد و از دلایل افزایش موارد ابتلا و در پی آن مرگ‌و‌میر اخیر در انگلیس بوده است؛ به شکلی که «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس ناچار شد چهارم ژانویه برای سومین بار قرنطینه ملی اعمال کند.

دولت انگلیس یافته‌های به روز شده را که نشان دهنده آمار تلفات بیشتر این گونه است، روز جمعه بر روی وبسایت خود قرار داد. این یافته‌ها از مرگبارتر بودن این گونه حکایت دارد که دلیل آن به طور کامل مشخص نیست اما بر اساس برخی شواهد افرادی که به این نوع مبتلا می‌شوند احتمالاً بار ویروسی بیشتری دارند، ویژگی‌ای که نه تنها انتقال ویروس را بیشتر می‌کند بلکه به طور بالقوه اثربخشی روش‌های درمانی را کاهش می‌دهد.

«نیل فرگوسن» متخصص اپیدمیولوژی و مشاور علمی دولت انگلیس اخیراً در مصاحبه‌ای گفت تصویر کلی، افزایش ۴۰ تا ۶۰ درصدی خطر بستری و مرگ است.

اما با این حال، همچنان خطر بزرگترِ نوع جهش یافته، شیوع بالاتر آن است. کارشناسان گفته‌اند این گونه می‌تواند بین ۳۰ تا ۷۰ درصد مسری‌تر از سایر گونه‌ها باشد.

توافق آمریکا و کانادا برای تقابل با چین

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا بامداد امروز (چهارشنبه به وقت تهران) به‌صورت مجازی با یکدیگر دیدار و رایزنی کردند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بایدن و ترودو در این تماس تصویری، خواستار بهبود روابط واشنگتن و اُتاوا بعد از دوران «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا، تعمیق روابط و همکاری برای مقابله با نفوذ روزافزون چین در مجامع بین‌المللی شدند.

بایدن خطاب به نخست‌وزیر کانادا گفت: «آمریکا هیچ دوستی نزدیکتر از کانادا ندارد. به همین دلیل بود که شما اولین شخص برای تماس تلفنی و اولین دیدار دوجانبه من به عنوان رئیس‌جمهور بودید».

بر این اساس، در نشست ویدئوکنفرانسی بایدن و ترودو که حدود دو ساعت طول کشید، دو طرف از برنامه‌ریزی خود برای همکاری نزدیک جهت مقابله با همه‌گیری ویروس «کووید۱۹» و تغییرات آب‌وهوایی خبر دادند.

به نوشته رویترز، ترودو با قدردانی از تاکید بایدن بر حمایت از آزادی دو کانادایی محبوس در چین، گفت: «انسان‌ها، برگه‌های چانه‌زنی نیستند. ما با یکدیگر همکاری می‌کنیم تا آنها را سالم برگردانیم».

نمایندگان پارلمان کانادا روز دوشنبه طرحی را تصویب کردند که در آن چین را به «نسل کشی در منطقه سین‌کیانگ» متهم کرده‌اند.

رایزنی ضد چینی بایدن و ترودو در حالی است که «کوی تیان‌کای» سفیر چین در با لازم دانستن تعیین حد و مرزهایی در تعاملات دو کشور، گفت مسائلی مانند تایوان و سین‌کیانگ برای چین خط قرمز هستند

نشست شورای امنیت درباره خطرات تغییرات آب و هوایی برای جهان

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل، اعلام کرد که نمایندگان کشورهای عربی در سازمان ملل رایزنی های فشرده ای را با کشورهای ذی ربط جهت برگزاری نشست جدید گروه چهارجانبه بین المللی به منظور پیشبرد روند صلح میان فلسطین و رژیم صهیونیستی آغاز کرده اند.

این نمایندگان در اولین اقدام با نماینده روسیه در سازمان ملل دیدار کرده اند و قرار است روز جمعه با دبیرکل سازمان ملل دیدار کنند و در این فاصله نیز با نمایندگان اعضای شورای امنیت دیدار خواهند کرد.

منصور گفت که این نمایندگان منتظر آغاز به کار «لیندا توماس گرینفیلد»، نماینده جدید آمریکا در سازمان ملل هستند تا رایزنی ها با وی نیز در این باره آغاز شود.

میدل ایست نیوز به نقل از «الشرق الاوسط»گزارش داد، منصور گفته که فلسطین از اظهارات وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی اش با گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، درباره راه حل "دو کشوری" استقبال می کند.

براساس بیانیه رسمی وزارت خارجه امریکا، بلینکن در گفت وگوی تلفنی با اشکنازی تأکید کرد که آمریکا بهترین راه برای حل نزاع در خاورمیانه را تشکیل دو "کشور" می داند که در امنیت و صلح در کنار هم زندگی کنند.

بلینکن همچنین دیدگاه دولت آمریکا درباره آینده ای برخوردار از صلح و امنیت و شکوفایی برای اسرائیلی ها و فلسطینیان و خاورمیانه را تشریح و تأکید کرد که آمریکا متعهد به مخالفت با «اقدامات غیر عادلانه و جانبدارانه علیه اسرائیل در جهان» است.

در پی این اظهارات، مقامات فلسطینی درباره برگزاری نشست کنفرانس بین المللی صلح و از سرگیری فعالیت کمیته چهارجانبه (ایالات متحده، روسیه، اتحادیه اروپا، سازمان ملل) ابراز خوش بینی کرده اند.

«عزام الاحمد»، عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین و از سران جنبش فتح، تأکید کرد که دولت آمریکا نقش مهمی در بازگشت به راه حل دو کشوری دارد و حضور در نشست های کمیته چهارجانبه را ازسر گرفته است.

او گفت که با پایان دولت ترامپ همه چیز عوض شد و بایدن دوباره راه حل "دو کشوری" را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود که فلسطین در پی اضافه کردن طرف های تازه ای مانند مصر و اردن و عربستان و چین و آلمان به کمیته چهارجانبه است.

تاکنون رژیم صهیونیستی هیچ واکنش رسمی به اظهارات مقامات آمریکایی درباره راه حل دو کشوری نشان نداده است، اما «گدعون ساعر»، رئیس حزب «امید جدید» و رقیب نتانیاهو در انتخابات طی اظهاراتی تأکید کرد که با راه حل دو کشوری کاملا مخالف است.

پیش از این محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی خواستار برگزاری کنفرانسی برای صلح بدون حضور امریکا شده بود.

درخواست پارلمان ونزوئلا برای اخراج نماینده اتحادیه اروپا

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

در پی اقدام اتحادیه اروپا در تحریم ۱۹ مقام ونزوئلا، پارلمان این کشور آمریکای جنوبی در صدد است نماینده اتحادیه اروپا را از کشور اخراج کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «تاس» مجمع ملی ونزوئلا طی درخواستی از دولت «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا درخواست کرد تا « ایزابل بریلانتی پیدروزا» نماینده اتحادیه اروپا در ونزوئلا را یک «عنصر نامطلوب» اعلام کرده و او را از کشور اخراج کند.

وزرای خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه هفته جاری، ۱۹ مقام دیگر ونزوئلا را به بهانه تضعیف دموکراسی یا سوء استفاده از حقوق در این کشور آمریکای جنوبی تحریم کرد و با این اقدام جدید اتحادیه اروپا، هم‌اکنون ۵۵ مقام ارشد ونزوئلا در حال حاضر تحت تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار دارند.

پارلمان ونزوئلا طی درخواستی در خصوص اخراج نماینده اتحادیه اروپا در ونزوئلا از دولت مادورو تقاضا کرد: «من دو دست خود را برای اعلام اینکه نماینده اتحادیه اروپا (در ونزوئلا) یک عنصر نامطلوب است، بالا می‌آورم و همچنین خواستار بازبینی شروط حضور اتحادیه اروپا در ونزوئلا هستم».

وزرای خارجه اتحادیه اروپا در توجیه افزودن نام ۱۹ مقام ارشد ونزوئلا به لیست تحریم‌ها مدعی شدند: «این افراد که به لیست (تحریم‌ها) افزوده شده‌اند، به طور خاص مسئول تضعیف حقوق انتخاباتی مخالفان و عملکرد دموکراتیک مجمع ملی و نقض جدید حقوق بشر و محدودسازی آزادی‌های بنیادین و اساسی هستند».

این اولین بار نیست که اتحادیه اروپا در حمایت از احزاب مخالف ونزوئلا تلاش می‌کند تا دولت مادورو را تضعیف کند و به انزوا بکشاند.

چندی پیش، پارلمان اروپا از دولت‌های اتحادیه اروپا درخواست کرد که گوایدو را بعنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا به رسمیت بشناسند.

آمریکا و گروهی از متحدان این کشور از جمله انگلیس سوم بهمن ماه سال ۱۳۹۷ در اقدامی غیرقانونی گوآایدو را به عنوان «رئیس‌جمهور موقت» این کشور به رسمیت شناخته و ادامه دولت مادورو را که تنها چند ماه پیش از آن با رأی بالای مردم ونزوئلا مجدداً به ریاست‌جمهوری انتخاب شده بود، غیرقانونی اعلام کردند.

در انتخابات پارلمانی ونزوئلا، حزب رئیس‌جمهور ونزوئلا موسوم به حزب «سوسیالیست متحد ونزوئلا» و احزاب متحد رئیس‌جمهور این کشور موفق به کسب اکثریت کرسی‌های پارلمانی شدند. با این حال گوایدو رهبر مخالفان و رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا که در صدد کاهش اعتبار این انتخابات پارلمانی بود، آن را بایکوت کرد.

رئیس‌جمهور ونزوئلا پس از اعلام نتایج اولیه انتخابات پارلمانی کشورش در یک سخنرانی که از تلویزیون ملی این کشور پخش می‌شد، گفت: «ما مجمع ملی را با اکثریت آراء مردم ونزوئلا احیا کردیم. قطعاً این یک پیروزی بزرگ برای دموکراسی است».

اتحادیه اروپا به خاطر مخالفت ایتالیا و قبرس، هرگز نتوانست به رسمیت شناختن گوایدو را به تصویب برساند اما عملاً و به صورت تمام عیار از او حمایت کرده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پروتکل الحاقی انیس نقاش زکی یمانی عبدالله احمدیه پهپاد کمان 22 آمریکا روسیه چین کانادا اروپا ونزوئلا ایران خاورمیانه پروتکل الحاقی انیس نقاش زکی یمانی عبدالله احمدیه پهپاد کمان 22

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۵۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین

انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا به مناسبت جنبش‌های جهانی برای آزادی فلسطین در سراسر دنیا بیانیه صادر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا به مناسبت جنبش‌های جهانی برای آزادی فلسطین در سراسر دنیا بیانیه صادر کرد.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین 
سلام فرشتگان بر سرداران رشید حضرت، ولی عصر ارواحنا و ارواح العالمین له الفداء.  

انقلابیون و مجاهدین اندیشمند ایرانی، طی عملیاتی غرورآفرین در سحرگاه ۲۶ فروردین ماه با رمز یا رسول الله (ص) که در آن اخلاق، اقتدار، علم و فنآوری درهم آمیخته شده بود، یک پیروزی تاریخی-حماسی را به امت واحده اسلام هدیه دادند.  


هیمنه تاریخی و البته پوشالی اسرائیل غاصب یک شبه فروریخت! پهپاد‌ها و موشک‌های قدیمی ایران سامانه‌های پدافندی چهار قدرت هسته‌ای جهان را به سخره گرفته و دو پایگاه نظامی که به عنوان امن‌ترین پایگاه‌های نظامی در جهان شناخته می‌شدند را با تلفات بسیار بالا به نابودی کشاندند.

پایگاه‌هایی که آشیانه‌های جنگنده‌های ۱۲۰ میلیون دلاری اف ۳۵ و نیز پیشرفته‌ترین تجهیزات جاسوسی جهان در آن جای گرفته بود. اعتراف وزیر امنیت داخلی رژیم آپارتاید صهیونیستی مبنی بر انهدام کامل این دو پایگاه به همراه شمار تلفات بالا، تاییدی بر ادعای مقامات نظامی ایران است.


در این عملیات سهمگین حیدری-خیبری، خامنه‌ای دریادل با سپاه و ارتش مکتبی و ملت مبارز و شهیدپرور ایران مرهم بر دل مظلومان غزه گذاشتند و فرمانده کل قوا در میدان اثبات کرد که یدالله فوق ایدیهم.

یاد پیر عارف جماران، خمینی کبیر (ره)، بخیر که می‌فرمود با یک دست قرآن و با دست دیگر اسلحه را برگیرید و چنان از حیثیت خود دفاع کنید که فرصت اندیشیدن را از دشمن بگیرید!
 
توکل بر ذات اقدس احدیت و اندیشه قرآنی، گرانیگاه این حرکت توحیدی است. حاشا که تنها صحبت از انتقام خون سرداران شهید سلیمانی، زاهدی، حجازی و دیگر همرزمان آنان باشد؛ بلکه فراز دیگری از دستاورد‌های انقلاب شکوهمند اسلامی بر صحنه تاریخ ثبت گردید و با اقتداری شگفت‌انگیز معادلات جدیدی وارد میدان نبرد جهانی شد.  

عملیات وعده صادق نخستین اقدام میدانی برای انهدام اسرائیل غاصب است!  

و اکنون رویداد‌های پس از عملیات طوفان الاقصی، که ذات خبیث دشمن وحشی و نژادپرست صهیونیستی را در کشتار وحشیانه کودکان و زنان و مردم مظلوم غزه به جهانیان نشان داده، و همچنین صبر و استقامت و توکل مردم غزه و نیز شجاعت و صلابت و مقاومت مبارزان جبهه مقاومت، و در نهایت عملیات غرورآفرین و بی‌نظیر *وعده صادق* چنان وجدان‌های پاک مردم کشور‌های گوناگون دنیا را بیدار کرده و آن‌ها را در دفاع جانانه از احیای کشور مستقل فلسطین به حرکت درآورده که این امر فرصت چشمگیر و بی‌نظیری را برای تحقق آرمان‌های فلسطینی امامین انقلاب فراهم آورده است. حرکت و جنبش مردم در سراسر جهان با شعار آزادی فلسطین از بحر تا نهر، خود خاطرات ماه‌های پیش از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در ایران را در اذهان تداعی می‌کند و از امروز مسئولیتی سنگین‌تر بر دوش دولت و مجلس انقلابی و همه آزادیخواهان و انقلابیونی که دل در گرو نابودی این غده سرطانی و آزادی فلسطین عزیز بسته‌اند، قرار می‌دهد.

روشن است که انقلابیون برای تداوم این امواج خروشان مردمی در حمایت از آرمان‌های فلسطین باید تا حصول نتیجه نهایی برنامه‌ریزی شایسته‌ای داشته باشند.

انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا به همراه امت اسلام و ملت غیور ایران برای پیروزی نهایی فلسطین، محور مقاومت و رزمندگان سرافراز ایران دست به دعا برمی‌دارد و مطمئن است که وَ مَن یَتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَ الَّذینَ آمَنوا فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ.


السلام علیکم و رحمة الله و برکاته 
انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا

دیگر خبرها

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد