Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتراض یک انگلیسی به شرکت هواپیمایی ایران برای خرید چند برابر قیمت هواپیما سوژه جدید کاربران توییتر شد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-راضیه سادات طاهریان، اواخر سال 94 بود که رسانه ها اخباری مربوط خرید یک فروند فلایت چک به چند برابر قیمت در رسانه ها منتشر شد. انتشار این خبر اگرچه مجلس را هم به پای کار آورد اما نمایندگان پیگیر این مساله نتوانستند رای بیاورند و مجلس دهم نیز به بررسی این موضوع نپرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چندی پیش یک شرکت انگلیسی که بعد از دو سال رایزنی نتوانسته بود همین هواپیما را با قیمت پایین تر به ایران بفروشد در اعتراضی اقدام به شکایت از شرکت فرودگاه ها کرد و در نهایت سازمان بازرسی به این خرید ورود پیدا کرد.


این اتفاق واکنش های گسترده ای را در فضای مجازی به دنبال داشت تا جایی که عده ای از کاربران نسبت به این خرید اعتراضات گسترده ای داشتند.


شرکت فرودگاه ها در حالی که هنوز پاسخی قانع کننده برای خرید چند برابر قیمتی خود نداده است دوباره اقدام به خرید یک فلایت چک دیگر با همان قیمت قبلی کرده که به طور همزمان یک شرکت انگلیسی پیشنهادی با قیمت مناسب تر به شرکت فرودگاه ها داده است اما همچنان اصرار این شرکت بر خرید هواپیمای بازرسی پرواز با قیمت چند برابری است.


قیمت و میزان سود احتمالی که نصیب دلالان در این خرید شده است داغ ترین سوژه کاربران در فضای مجازی است تا جایی که یکی از کاربران فضای مجازی مستقیما با زبان نقد از این موضوع گلایه کرده و نوشته است: «هواپیما ۳ میلیاردیو ۱۱ میلیارد خریدن ، رو ی هواپیما ۸ میلیارد میخوریی؟؟؟ چقد اشتهاتون کمه؟؟؟»

اگرچه اسناد این خرید پیش از این منتشر شده بود، خرید یک فلایت چک نو بدون واسطه حدود 3 میلیون یورو هزینه دارد، اما شرکت فرودگاه ها این هواپیما را به واسطه چند دلال و یک شرکت دانمارکی حدود 11 میلیون یورو آن به صورت دست دوم خریداری کرده است.

یکی دیگر از کابران فضای مجازی هم به این موضوع واکنش نشان داده و در توئیتی نوشته است: «ببینید چه افتضاحی بر سر خرید هواپیما بر سر ملت در آوردند هواپیمایی که توسط دولت ٨ میلیون یورو گرانتر خریده شده و انگلیس معترض آن شده است».


این کاربر به رانت در این خرید اعتراض کرده است و اشاره ای به این موضوع می کند که حیف و میل شدن بیت المال ایران صدای شرکت انگلیسی را هم درآورده است.


در اقدامی عجیب شرکت فرودگاه ها این ادعا را تکذیب کرده ، اما هنوز سند خرید فلایت چک را منتشر نکرده است. این در حالی است که سازمان بازررسی ورود به پرونده خرید چند برابر قیمتی این هواپیما را تایید کرده است.


امیر سیاح، یکی از کاربران فضای مجازی در همین راستا از شرکت فرودگاه ها خواسته است که پاسخ دقیقی به این موضوع بدهد و در همین راستانوشته است: « شرکت فرودگاه ها: شرکت انگلیسی درباره قیمت هواپیمایFC دروغ گفته قبول اما لطفا صریح پاسخ دهند: این هواپیما ازچه شرکتی و به چه قیمتی خریده شده؟».

یکی دیگر از کاربران به نقش دلالی در خرید این هواپیما ها اشاره کرده و در توئیتی نوشته است: «فروش وطن و خرید هواپیما؛ ۸.۲میلیون یورو در جیب کدام مسئول رفت؟!».


گفته می شود در خرید این هواپیما پای یک شرکت واسطه دانمارکی در میان است که از طریق چند واسطه ایرانی این هواپیمای دست دوم را به ایران فروخته است هرچند خوشبینانه ترین حالت گران فروشی شرکت دانمارکی به ایران است!


یکی از کاربران فضای مجازی با این موضوع به صورت طنز برخورد کرده است و در توئیتی با انتشار تصویر پینوکیو، سادگی مسئولان شرکت فرودگاه ها در خرید این هواپیما را به سادگی این شخصیت کارتونی تشبیه کرده است.


الناز در تودیت خود آورده است:« تصوری که من از شرکت هواپیمایی انگلستان و طریقه خرید کردن طرف ایرانی دارم.

نقش دلالان در خرید این هواپیما و سهم آنها از یک خرید از چشم یکی دیگر از کاربران دور نمانده است سیران در توئیتی نوشته است: سهم واسطه‌ها رم درنظر بگیریم، پنج شیش میلیون یورو از اون پول اضافه خرید هواپیما کندن و گذاشتن جیبشون. این درزکرده‌شه حالا. پوست‌مرغی میشود.


به گفته این کاربر اگرچه خرید های زیادی برای رفع نیازهای کشور صورت می گیرد اما همواره نقش دلالی در این خریدها بوده و اگر این مورد از سوی شرکت انگلیسی هم منتشر نمی شد هرگز عوامل این خرید رسوا نمی شدند.

کاربر دیگری این موضوع را از چشم آقازاده ها می بیند و اشاره ای به ورود سایر تاسیسات در سال های گذشته با وجود رانت این افراد می کند.


وی در توئیت خود با طعنه زدن به آقازاده ها نوشته است: «اين آقازاده ها زحمتم ميكشنا :/ آخه بنده خداها چندجا بايد درگير كار باشن،از تأسيسات بگير تا بال هواپيما».

حیف و میل شدن بیت المال نکته کلیدی توئیت های این خرید 4 برابری فلایت چک بود؛ یکی از کاربران با اشاره به وضعیت زندگی بسیاری از مردم ایران که همواره به دنبال خرید ارزان هستند در توئیتی انتقادی نوشته است: «آقا ما یه جنسی میخوایم بخریم، مغازه به مغازه میگردیم که ارزونترینش گیرمون بیاد. اینا با چه منطقی هواپیما رو گرونتر خریدن؟؟»

کاربر دیگری هم با زبان طنز به این خرید پرداخته است و در توئیتی عنوان کرده است که: «فقط یه ایرانی میتونه پول 4 تا هواپیما رو بده یه هواپیما بخره »


تایید و تکذیب هایی که این روزها از سوی شرکت فرودگاه ها صورت می گیرد اگرچه توانسته است برای این شرکت زمان بخرد اما این موضوع اخیراً در حن علنی مجلس نیز عنوان شده بود و برخی از نمایندگان با فراخواندن رئیس شرکت فوردگاه ها مراتب اعتراض خود را به او رسانده بودند.


نکته قابل توجهی که از دید کاربران مغفول مانده خرید این هواپیما در شرایط غیرتحریم است؛ در شرایطی که هزینه های دولت بالا رفته و لزوم صرفه جویی و بهره گیری از شرایط بعد از تحریم برای خرید ها بیشتر احساس می شود شرکت فرودگاه ها از همان راه های قبلی برای خرید فلایت چک استفاده کرده است.


تکذیب رئیس شرکت فرودگاه ها تا زمانی که اسناد دقیق خرید این هواپیما منتشر نشود مهر تاییدی بر گفته های شرکت انگلیسی است؛ مهمترین مایه تأسف این است که تا زمانی که شرکت FCLS اقدام به شکایت خود را علنی نکرد مسئولان نسبت به این حیف و میل شدن بیت المال بی توجه بودند.





منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۴۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی: رم علیه بند خرید هم‌تیمی سردار

به گزارش "ورزش سه"، رم گزینه خرید 15 میلیون یورویی برای رناتو سانچز، هافبک قرضی پاری سن ژرمن، که تا پایان ژوئن اعتبار دارد را فعال نخواهد کرد. هافبک سابق بنفیکا و بایرن مونیخ تابستان گذشته به‌صورت قرضی با بند خرید به جالوروسی پیوست که در صورت رعایت برخی شرایط، اجباری می‌شد.

با این حال، او در این فصل تنها هفت بازی در سری آ انجام داده، به علاوه پنج بازی دیگر در لیگ اروپا و در مجموع 260 دقیقه در زمین بوده است. به‌طور متوسط کمی بیش از 21 دقیقه در هر بازی.

طبق اعلام فابریتزیو رومانو، پاری سن ژرمن حالا به دنبال انتقال رناتو سانچس در پنجره نقل و انتقالات تابستانی 2024 است. پاریسی‌ها مبلغ 10 میلیون یورو به اضافه 3 میلیون یورو پاداش پرداخت کرده بودند تا او را از لیل در آگوست 2022 بخرند.

رناتو سانچز در آن زمان قراردادی پنج ساله با پاریس بست و هنوز سه سال دیگر تا پایان قراردادش در تابستان 2027 باقی مانده است.

لازم به ذکر است که رم تصمیم مشابهی نیز در مورد سردار گرفته و بند خرید 12.5 میلیون یورویی او را فعال نمی‌کند با این تفاوت که قصد دارد برای خرید سردار با لورکوزن وارد مذاکره شده و رقم کمتری هزینه کند.

دیگر خبرها

  • بازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قم
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • امباپه عمارت مجلل راموس را در مادرید خرید
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • قطعی: رم علیه بند خرید هم‌تیمی سردار
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • چلسی رقابت برای خرید مسی کوچک را برد
  • ببینید | گزارش لحظه‌به‌لحظه حمید معصومی‌نژاد از بازگشت به ایران؛ جمله بامزه پای هواپیما روی باند فرودگاه!